Het verhaal

In samenwerking met Southfields hebben wij voor de Keuken Kampioen Divisie en de Cruyff Foundation bij Wydeweb een oplossing ontwikkelt om geld op te halen voor de Cruyff Foundation door middel van een veilingsite.

Het ontwerp

Het team van Southfields heeft een prachtig ontwerp gemaakt. Dit ontwerp focust op het makkelijk mogelijk maken om als voetballiefhebber te bieden op items van zijn of haar favourite club in de Keuken Kampioen Divisie. Een strak, modern en overzichtelijk design met alle opties die nodig zijn om het idee over te brengen tot de bieder.

Realisatie

Op basis van het ontwerp door Southfields hebben wij de frontend gerealiseerd. Door onze krachten samen te combineren is de realisatie van de website een stuk sneller en beter uitgevoerd. Met de nieuwste technieken om het bieden zo makkelijk mogelijk te maken springt deze website uit tegenover andere veiling sites.

Het resultaat

Wij zijn heel trots op het eindresultaat. Het doel van het project is helemaal tot zijn recht gekomen en het werkt vlekkeloos. Er is op dit moment al € 13.470.77 euro op gehaald. Een veiling website die veel mensen blij gaat maken, zowel supporters als de mensen bij de Cruyff Foundation. Wij willen Southfields, Keuken Kampioen Divisie en natuurlijk de Cruyff Foundation bedanken voor deze unieke kans.