Het verhaal

Na een aantal jaar plannen is het dan eindelijk zover. Bijzonder Haarwerk wordt een echte kapsalon. De vrouw achter Bijzonder Haarwerk was opzoek naar een partij die een prachtige website met een afspraken systeem kon maken.

Het ontwerp

Het doel van de website was om het maken van een afspraak makkelijker te maken voor de klant. Bellen en/of appen is soms veel werk en daarom moest er een afspraken systeem komen. Naast het systeem moest de website er natuurlijk ook prachtig uit zien, maar wel simpel. Een paar mooie foto’s en rustige mint groene kleur zorgen hiervoor.

Het resultaat

Alle wensen hebben wij uiteindelijk kunnen realiseren. Met een prachtige en duidelijke website zijn wij er bij Wydeweb overtuigt van dat Bijzonder Haarwerk veel klanten gaat krijgen. Door middel van het afspraken systeem is het nog nooit zo makkelijk geweest om snel een afspraak te maken voor een knipbeurt. Daarnaast heeft Bijzonder Haarwerk een overzichtelijke manier van plannen met een koppeling naar Google Agenda. Zo missen ze bij Bijzonder Haarwerk nooit meer een afspraak.