Wat zijn onze diensten?

Wydeweb biedt diverse diensten voor iedereen die geïnteresseerd is. Ons doel is om jouw wensen op de best mogelijke manier te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige webshop of een simpele informatie website. Het maakt niet uit hoe ingewikkeld het is, Wydeweb realiseert al jouw wensen.

 

 

Maar wat zijn onze diensten nou precies? Onder dit stukje tekst gaan wij dieper in op onze diensten. Heb je toch nog vragen dan kan je altijd een mailtje sturen naar info@wydeweb.nl

Design

Om jouw wensen duidelijk te krijgen voeren wij een open gesprek met jou. Naar dit kennismakingsgesprek gaan wij aan de slag met het ontwerp. Wij pakken jouw wensen er bij en maken door middel van de wensen een prachtige website en/of webshop ontwerp. Dit ontwerp is hoe jouw uiteindelijke website eruit gaat zien.

Techniek

Nadat het ontwerp is goedgekeurd gaan wij beginnen met de techniek. Wij gebruiken hier met bijna alle projecten WordPress voor. Dit doen wij, omdat jij dan gemakkelijk teksten of foto’s kan aanpassen zonder dat jij kennis moet hebben over programmeren. Alle elementen die in het ontwerp gemaakt zijn worden gerealiseerd op een echte werkende website!

Onderhoud

Natuurlijk moet jouw website ook onderhouden worden. Gelukkig zorgen wij hier ook voor. Door middel van een maandelijks bedrag te betalen zorgen wij er voor dat de website up-to-date is en veilig. Twee keer per maand lopen wij dewebsite langs op eventuele updates of problemen. Mocht die er zijn dan pakken wij ze gelijk aan.